9 këngët më të mira për seks!

Muzika është ndihmëse fantastike. Nëpërmjet saj mund ta fusni dikë në shtrat, dhe ja se si atë person ta mbani sa më gjatë në të. Ju paraqesim këngët më të mira për momentet më të bukura!

Harder, better, faster, stronger – Daft Punk

Nëse vetë titulli nuk jua ka zgjuar imagjinatën, kjo këngë me siguri do të arrijë të ketë sukses.

Wicked Game – Chris Isaak

Tempi specifik dhe fjalët garantojnë atmosferë të shkëlqyeshme. Madje as spoti nuk është për t’u nënçmuar.

Feel Like Making Love – Bad Company

Qoftë se dëshironi t’i krijoni atmosferë të këndshme apo ta ngrini në një nivel më të lartë, kjo këngë është pikërisht për ju!

Sexual Healing – Marvin Gaye

Kur është fjala për “shërim” seksual, kjo këngë është mjeku më fantastik i mundshëm.

You shook me all night long – AC/DC

Derisa kjo këngë të jetë duke buçitur, edhe shtrati me siguri do të buçasë. Kini kujdes të mos rrëzoheni.

Whole Lotta Love – Led Zeppelin

Led Cepelin i vjetër dhe i mirë do t’ju sjellë dashuri të shumta të vjetra, dashuri të zjarrtë. Ngrini tonin!

Pumpin’ – Lucky Man Project

Këta tinguj të freskët, sikur janë krijuar për… mbushje. Ndërkaq fuqia nuk mund të bjerë.

Insatiable – Darren Hayes

Për pak çaste romantike, as notat e buta nuk janë për t’u lënë anash.

Battery – Metallica

Kur do t’ju nevojitet t’i mbushni bateritë, provojeni me muzikën e këtillë. Do të jeni plot energji! /NGJYRA.COM/   

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply