A bën të zbraz spermën në fytyrë?

Këtë herë do të debatojmë për çështjen ndaj së cilës shumë femra reagojnë të hutuara dhe të trishtuara ndaj pamjes, mirëpo njëkohësisht edhe ndaj pyetjes e cila ndez imagjinatën seksuale të mashkullit.

Ejakulimi nëpër fytyrë dhe filmat pornografikë

cifti para5

Filmat pornografikë me ejakulimin nëpër fytyrë kanë bërë diçka perverse, të pistë dhe deri në fund shfrenim dhe kështu shumë femrave u kanë dhënë mjaft arsye për t’u përmbajtur ndaj përfundimit të seancës së tillë seksuale.

Në industrinë pornografike ejakulimi nëpër fytyrë aktores, edhe pse ata e quajnë pamje “cumshut”, aktorëve u sjell përfitime plotësuese, andaj edhe mu për këtë shkak ata me kënaqësi e bëjnë.

Në realitet, çdo seks nuk përfundon me ejakulim nëpër fytyrë, mirëpo shumica e meshkujve do të dëshironin ta bënin një gjë të tillë së paku njëherë në jetën e tyre seksuale.

Disa aktore pornografike shkojnë aq larg saqë para kamerave bëjnë seks në grup, pra e bëjnë praktikën seksuale në të cilën më shumë aktorë meshkuj ejakulojnë nëpër fytyrë të një aktoreje.

Përse disa femra kanë qëndrim të përmbajtur ndaj ejakulimit nëpër fytyrë të tyre?

cifti para3

Sikur t’i kishim shkruar këshilla kozmetike, atëherë do të mund të thoshim që sperma është kremi më ushqyes i lëkurës së fytyrës. Meqë është fjala për këshillat seksuale, më me dëshirë do të përqendroheni në mënyrë se si të luftojmë përmbajtjen lidhur me ejakulimin nëpër fytyrë.

Disa femra idenë e tillë e kundërshtojnë për shkak të vetë spermës, e cila gjatë ejakulimit mund t’u futet ngado. Kështu që pas ejakulimit duhet të pajtoheni me spermën në flokë, spermën në vrima të hundës, në gojë dhe sy të skuqur të cilët djegin.

Krahas kësaj vetë tekstura e spermës i bënë refuzuese disa femra, kur njëherë u ndodh ejakulimi nëpër fytyrë, shfaqet ndjenja e nënçmimit.

Pra, të dashur meshkuj, para se të provoni t’i bindni partneret tuaja t’ju lejojnë që t’u ejakuloni nëpër fytyrë, përpiquni të kuptoni se çfarë u sillet atyre nëpër kokë.

Si ta bindni që ta pranojë një gjë të tillë?

Wife angry

Kur njëherë ju shfaqet dëshira e tillë, kujdesuni që partneren tuaj të mos e detyroni në diçka që ajo e refuzon. Është shumë më mirë që për një gjë të tillë ta përgatisni dalëngadalë.

Në fillim sinqerisht tregojani dëshirën tuaj, mirëpo me atë rast respektoni ndjenjat e saj. Në të vërtetë, imagjinatat më së miri plotësohen kur të dy partnerët janë seriozisht të interesuar për po të njëjtën gjë.

Gjithashtu thoni se sa keni dëshirë që ajo të pranonte t’jua plotësojë dëshirën. Pra, nëse partnerja juaj së paku është aq e hapur për bisedë lidhur me këtë temë, dhe do të përpiqej që t’ju plotësojë këtë imagjinatë, atëherë jeni në rrugë të mirë, mirëpo nëse që në fillim merrni përgjigje të vendosur “JO”, është e sigurt që më tutje nuk duhet të vazhdoni.

Gradualisht mësojeni të pranojë ejakulimin tuaj. Për fillim mund të vendoseni në pozitë të tillë në të cilën ju qëndroni përpara saj dhe spermën tuaj spërkateni nëpër trupin e saj, më poshtë gojës, ndërkaq ajo le ta vendosë spermën aty ku të dëshirojë.

cifti para4

Le ta shijojë aromën dhe shijen e spermës në atë mënyrë që me duar të veta ta shpërndajë nëpër fytyrë dhe buzë.

Natyrisht që ajo do ta bëjë këtë gjë vetëm kur është më së shumti e eksituar, andaj është më së mirë që për leje të pyetni në momentin e eksitimit më të madh seksual, kurrsesi gjatë vetë seksit.

Mirëpo, pas orgazmës assesi mos harroni t’i thoni që ka qenë tepër e shkëlqyeshme dhe që ajo është mbretëresha juaj e seksit. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply