Adem Grabovci

Nuk ka kuptim që të kemi seancë pa marrëveshje. Nëse do të arrijmë marrëveshje, atëherë do të thërrasim seancën e Kuvendit, ku do ta zgjedhim kryetarin, kryesinë dhe qeverinë, ka deklaruar nënkryetari i PDK-së, Adem Grabovci.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply