ATK-Dogana

Dogana dhe Administrata Tatimore nuk do të mund të realizojnë cakun e të hyrave që është vendosur nga Qeveria e Kosovës, raporton Koha. Sipas Doganës dhe ATK-ës, caqet e vendosura nga Qeveria janë shumë optimiste dhe të paarritshme me këtë trend të zhvillimit ekonomik.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply