BBC: 3 minuta si lindi jeta në Tokë

Nëpërmjet një video që zgjat 3 minuta BBC Earth bën një paraqitje të shkurtër sesi mund të ketë nisur jeta në planetin tonë dhe çfarë përfaqëson ajo sot.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply