Bizneset kosovare

Bizneset private në Kosovë janë futur në krizë dhe si pasojë e kësaj nuk po arrijnë t’i kryejnë obligimet ndaj shtetit. Janë mbi 100 mijë biznese të regjistruara në Kosovë, mirëpo as gjysma e tyre nuk paguajnë taksa.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply