Eksluzive: Draft aktakuza ndaj të pandehurit, ish Kryetarit të Komunës së Gjilanit, z. Qemajl Mustafa.

Siç kupton portali jonë, prokuroria e shtetit ka bërë ankesë në Gjykatën e Apelit, rreth ndryshimit të aktakuzës nga krimi i organizuar në keqpordorim të detyrës zyrtare.
Për më shumë, bashkëngjitur e keni një pjesë të draft-aktakuzës.
PDK tashi është në proces zgjedhor. Siç jemi në dijeni rreth kanditaturës për Kryetar të Degës së PDK-së në Gjilan, një ndër emrat e mundshëm është përfolur edhe z. Qemajl Mustafa. Por një gjë është e sigurt që kanditatura e tij e mundshme për të parin e PDK-së në Gjilan, do të sfidohet seriozisht nga aktakuza ndaj tij dhe kundërthëniet me slloganin e proklamuar nga vet Kryetari Veseli: “Dekada e Re”.
Në ditët në vijim mbetet të shihet nëse PDK-ja e ka njëmend reformën partiake.

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Artikuj që mund t\'iu interesojnë