Flickr prezanton 25 fotografi më të bukura të vitit 2015

Platforma sociale për shpërndarjen e fotografive (dhe videove) në internet, Flickr, ka zbuluar 25 fotografitë më të mira që janë postuar gjatë vitit që po e lëmë pas – duke u bazuar në komentet, shikimet dhe shpërndarjen e tyre.

Galeria e bukur është përzgjedhur nga qindra miliona fotografi që janë postuar gatë vitit 2015 në këtë rrjet social.

Flickr po ashtu ka prezantuar edhe retrospektivën, “Year in Review 2015”, ku jepen të dhëna interesante për kamerat që janë përdorur për realizimin e fotografive, ku dominojnë telefonat e mençur iPhone, me 42% të të gjitha fotografive që janë postuar në këtë rrjet.

Kënaquni me këtë galeri të përzgjedhur nga Flickr, respektivisht shfrytëzuesit e tij. /NGJYRA.COM/

flick foto 0001

Typical Dutch © Albert Dros

flick foto 0002

CRS 4 © SpaceX Photos

flick foto 0003

Stormy Porthcawl © Steve Garrington

flick foto 0004

OM-D E-M5II © Thomas Leuthard

flick foto 0005

© Elena Shumilova

flick foto 0006

Above the Skyline © Mostafa Hamad

flick foto 0007

The way for Paris © Vincent Bourilhon

flick foto 0008

Magical light © George Probst

flick foto 0009

SELF REFLECTION © JK

flick foto 0010

Myanmar © Luke Taylor

flick foto 0011

Vanishing Point © Carolyn Eaton

flick foto 0012

Joshua Tree and Milky Way Panorama © Wayne Pinkston

flick foto 0013

Morning Hour © TheodorHensolt

flick foto 0014

Axelle © Sebanado

flick foto 0015

The fisherman is waiting for summer © Christophe Brutel

flick foto 0016

BORGO INCANTATO © Daniele Romagnoli

flick foto 0017

The Game © Max Gor

flick foto 0018

Cute © Ray Jennings

flick foto 0019

Flower carpet © Martin

flick foto 0020

Gooseherd © Iwona Podlasinska

flick foto 0021

Into the light © Tammy Schild

flick foto 0022

Keep staring © David Olkarny

flick foto 0023

Moon and Galaxy, Mountain Hehuan © Vincent Ting

flick foto 0024

Morning Mood © Marie Lalanne Manzor

flick foto 0025

Sunrise on the Lavender Fields in Valensole in Provence © Loïc Lagarde

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply