Hajredin Kuçi

Ministri i Drejtësisë së Kosovës, Hajredin Kuçi, ka vlerësuar se themelimi i Gjykatës Speciale ka ardhur si rezultat i politikës dhe jo i sistemit të dobët të drejtësisë në Kosovë.Ai pranoi se themelimi i saj është një njollë e madhe për vendin tonë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply