Hashim Thaçi

Zv/kryeministri Hashim Thaçi tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë do të vazhdojë në dhe se ai nuk e di datën se kur do të përmbyllet ky dialog. “Se kur do të përmbyllet ky dialog, nuk e di me datë muaj dhe vit dhe mendoj se këtë nuk e di askush…”, tha Thaçi për RTK.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply