Hashim Thaçi

Zv/kryeministri Hashim Thaçi ka hequr çdo mundësi që ikjet e qytetarëve nga Kosova kanë mundur të vijnë për shkak të vazhdimit të mandatit të tij qeverisës, duke kujtuar se blloku VLAN i ka shkaktuar trauma dhe popullatës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply