Hiqjani trurin me gjoksin tuaj!

Sisët janë arma të cilën femrat dinë edhe mirë ta përdorin…

Nëpër banesë ecni pa veshje të sipërme

I dashuri juaj pa dyshim i do sisët tuaja andaj pikërisht për këtë gjë mos i fshihni në rroba të ngushta apo në sutjene. Bëhuni e relaksuar. Vishni fanellë pa sutjena, apo edhe më mirë, vishni vetëm sutjena, apo edhe shumë më mirë – qëndroni pa asgjë të veshur në pjesët e sipërme të trupit.

Sfidojeni me gjoksin tuaj. Bëjani me dije që jeni e gatshme që ta rrëmbeni, ta lëpini, ta shtrëngoni… Bëjani me dije se e gjithë ajo që e pret ai nga ju janë sisët tuaja vetëm për të. Mirëpo, mos u dorëzoni shumë shpejt.

Eksitojeni një kohë të gjatë, udhëhiqni lojën dhe jini e vetëdijshme që sisët janë tuajat dhe që i dashuri juaj do të bëjë çdo gjë për t’i shijuar.

gjoksi kuqe1

Kujdesuni që thimthat t’ju jenë të fryra

Meshkujt i kanë dobësi thimthat e fryrë, madje saktësisht dhe vetëm nën fanellë, mirëpo më mirë është megjithatë kur i kanë para syve. Nëse në banesën tuaj është pak ftohtë, do t’ju fryhen vetvetiu.  Nëse jo, kujdesuni që t’ju bëhen sa më të forta.

Drejtpërdrejt nga dushi mund të shkoni para të dashurit tuaj, që do të thotë se do t’ju fryhen, sepse dhoma e ditës pa dushin është më e ftohtë nga banja e mbyllur ku ka rrjedhur uji i ngrohtë.

Gjithashtu mund t’i ndrydhni pak apo t’i lagni me akull që do të arrini rezultate. Në atë mënyrë jo që vetëm do t’ia hiqni trurin, por gjithashtu edhe me thimtha dhe me zonën përreth tyre.

Gjoksin lyeni me krem, vaj…

Nëse të dashurin tuaj vërtet dëshironi ta përqafoni, gjoksin lyeni me ndonjë gjë seksi, p.sh. me krem apo me vaj… Shikimi i tij në gjoksin tënd të lyer do ta çmend  dhe do ta eksitojë fuqishëm.

gjoksi kuqe4

Bëjeni këtë me afsh dhe me ndjenjë dhe lejoni që pastaj të lëpij kremin apo vajin nga gjoksi juaj. Nëse keni sisë të mëdha, mund t’i lyeni vetëm pak, ndërkaq krahas kësaj eksitojeni edhe me veprimin tënd që vetvetes t’ia lëpini thimthat.

E gjithë kjo mund të lidhet me striptizin e nxehtë, gjë që përfshin edhe lyerjen e sisëve.

Bëni masazh sisëve, pastaj me sisët tuaja bëjini masazh edhe trupit të tij

Shikimi i femrës duke i bërë masazh sisëve dhe duke ndrydhur thimthat, do ta çmend çdo mashkull, andaj ju këshillojmë që ta bëni edhe ju vetë. Mund të jetë kjo edhe pjesë e masturbimit para syve të tij, apo vetëm për atë që ta eksitoni dhe ta trazoni.

Derisa jeni duke e bërë këtë, në fytyrë duhet të shfaqni shikimin e përmallimit, lëpini buzët, shkurtimisht – bëni shfaqje në të cilën  do të mbizotërojnë sisët tuaja, ndërkaq i dashuri juaj do të çmendet nga dëshira e zjarrtë.

Kur të përfundoni me masazhin, fillojani me trupin e tij. Sisët kalojani nëpër fytyrën e tij, gjoks, shpinë, vithe dhe testise. Më parë duhet ta jeni lyer me vaj në mënyrë që të jetë edhe më shumë seksi në mënyrë që të rrëshqitni butësisht.

gjoksi kuqe2

Përfundoni seksin midis sisëve

Përfundojeni kënaqësinë me seksin midis sisëve. Lejoni që praktikisht të bëjë seks midis sisëve dhe pastaj të bëjë një pushim. Ndërkohë gjithsesi lëpijani kokën penisit të tij dhe ndërroni pozitat.

Ai mund të jetë mbi ju apo ju uluni në atë mënyrë që penisin pikërisht t’ia shtrëngoni dhe t’ia fërkoni dhe ta eksitoni me dorë. Përfundimi është i qartë, pra do të ejakulojë në sisët tuaja. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply