Isa Mustafa

PDK dhe LDK janë dakorduar që Isa Mustafa të jetë kryeministër i vendit. Në marrëveshje është ndarë edhe posti i presidentit të vendit, të cilin në vitin 2016 – pas përfundimit të mandatit të presidentes aktuale Atifete Jahjaga – atë do ta marrë kryetari i PDK-së Hashim Thaçi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply