Katër meshkujt më hot të Hollywoodit – dikur dhe tash

Njihen si ndër aktorët më të pëlqyer të Hollywoodit, ndërsa nga revistat prestigjioze – sa njëri sa tjetri – me vite të tëra janë përzgjedhur si meshkujt më hot në planet.

Vitet kalojnë ndërsa ata mbesin të kërkuar – sidomos nga gjinia e bukur. Por të kujtojmë si janë dukur ata shumë vite më parë dhe si duken tani.

Nuk është vështirë për t’ia qëlluar se për kë bëhet fjalë, për aktorët: Tom Cruise, Johny Depp, Brad Pitt dhe Collin Farrell. /NGJYRA.COM/

tom cruise

Tom Cruise

johny depp

Johny Depp

brad pitt

Brad Pitt

collin-farrell

Collin Farrell

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply