Kolinda Grabar-Kitaroviq

Është thjesht realitet sot që Kosova është e pavarur. Mendoj që të gjithë në Serbi janë të vetëdijshëm që Kosova nuk është dhe nuk do të jetë pjesë e Serbisë, ka deklaruar presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitaroviq.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply