Kontejnerët e shpresës

Njerëzit janë të prirë të ndërtojmë hapësira të mëdha banimi që shumë shpesh lihen boshe, mirëpo projekti që do t’ua prezantojmë në vijim fokusohet në atë se çfarë në të vërtetë na nevojitet për një jetë të zakonshme.

Ky projekt në Kosta Rikë, në periferi të qytetit San Jose, përqendrohet më shumë në krijimin e harmonisë me natyrën se sa në të vetë objektin e banimit.

shtepia kontejner3

Kjo pronë intime është shumë interesante dhe moderne, ndërsa kërkon sasi të vogël të materialeve dhe hapësirë minimale për të qenë funksionale.

Shtëpia e ndërtuar nga kontejnerët ka një dekor të bukur me mobile moderne dhe punime përfundimtare cilësore – ndërsa ofron pamje të mirë në ambientin përreth.

shtepia kontejner5

Pra, një shtëpi e tillë banimi është e mundur të ndërtohet nëse i keni vetëm dy kontejnerë transporti. /NGJYRA.COM/

shtepia kontejner8 shtepia kontejner6 shtepia kontejner4 shtepia kontejner2 shtepia kontejner11 shtepia kontejner1 shtepia kontejner7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply