Krimi ekonomik

Niveli i lartë i krimit ekonomik në Kosovë po pengon zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe zvogëlimin e të hyrave në buxhetin e Kosovës,thonë ekspertë për çështje ekonomike në Kosovë, ndërsa raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply