Kur banesa e renovuar shndërrohet në kryevepër…

Zgjidhje moderne dhe interesante, dizajn eklektik i interierit, janë karakteristikat që e bëjnë këtë banesë në Holandë të marrë epitetin e një kryevepre.

Falë punës të studios ‘Centric Design Group’ kjo banesë në Holandë ka marrë një pamje të re, moderne, dhe para se gjithash unike.

Pjesa më interesante e saj duket të jetë akuariumi i madh, që është i vendosur në katin e sipërm – ndërsa dizajni eklektik shtrihet në gjithë hapësirën e banesës.

banesa44444

Arkitektët e kanë përshkruar këtë banesë si objekt që ofron qasje të re drejt shtëpive moderne. Ndërsa ata që pëlqejnë botën ujore, do të mund të kënaqen me pamjet që i sjellë akuariumi modern.

Ekzotike dhe moderne, kjo banesë ka thyer kufijtë e dizajnit tradicional të interierit – dhe shumë shpejt i ka pushtuar zemrat e njerëzve. /NGJYRA.COM/

banesa22222 banesa7777 banesa5555 banesa6666 banesa1111 banesa3333

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply