“Mirupafshim erë” – mobilie për natyrë

Ngrënia në natyrë mund të jetë e mrekullueshme nëse i keni ulëset e përshtatshme dhe nuk frikësoheni se era mund t’i përmbysë të gjitha enët.

Dizajneri Marco Marotto vjen me konceptin e tij për ulëset e kopshtit – të quajtura “Bye Bye Wind” (Mirupafshim erë) – që përmban një tavolinë me pjesët e “groposura” për pjata, gota, dhe të gjitha enët tjera përcjellëse si dhe karriget.

bye-bye-wind1

Ky dizajn ju mundëson që të ushqeheni në natyrë, të përdorni enë plastike, dhe të mos frikësoheni se ato do të “fluturojnë” nga era.

Po ashtu, karriget ofrojnë xhep nga silikoni që mund ta shfrytëzoni për vendosjen e gjësendeve personale. /NGJYRA.COM/

bye-bye-wind2 bye-bye-wind1 bye-bye-wind4 bye-bye-wind5 bye-bye-wind11 bye-bye-wind12 bye-bye-wind10 bye-bye-wind9 bye-bye-wind8 bye-bye-wind7 bye-bye-wind6

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply