Muslimanët

Deri në vitin 2070 muslimanët në numër do t’i tejkalojnë edhe krishterët. Ky është parashikimi i një studimi i bërë nga Pew Research. Raporti parashikon se muslimanët dhe të krishterët deri në vitin 2050 do të përbëjnë afërsisht 30 % të popullsisë botërore.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply