OVL-UÇK

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së i ka dal në krah ish-shefit të SHIK-ut, Fatos Klosit, duke e quajtur si njëri nga ndihmuesit më të mëdhenj të luftës së Kosovës. Kjo organizatë e ka quajtur Klosin si urë lidhëse në mes UÇK-së dhe institucioneve të huaja.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply