Penisi më i madh në botë

Sa është më i madhi, por edhe sa është më i vogli.

Kur mashkulli mat penisin madhësia është përafërsisht e përafërt, pra meshkuj, e dini që po e teproni! Pikërisht për këtë shkak, në shekullin XXI, nuk ka të dhëna të sakta për matjen e organit gjenital mashkullor.

Megjithatë, mbreti në mesin e më të mëdhenjve në gjendje ereksioni është madje 34 centimetra (!) gjatësi dhe 16 centimetra vëllim, të cilin e ka matur mjeku dr. Robert L. Dickenson. E vërtetë!

pen llupa

Penisi më i vogël

Aty ku janë më të mëdhenjtë janë edhe më të vegjlit, ndërkaq penisi më i vogël i matur në gjendje ereksioni është vetëm 1 cm! Natyrisht, për atë vogëlsi ekzistojnë shkaqet mjekësore.

Mikropenisi, i cili është i gjatë një cm poseduesit anonim më shumë i është rritur brenda trupit, e jo siç është e zakonshme jashtë trupit.

Shkaku tjetër mjekësor për mungesën dramatike të gjatësisë është në sëmundjen e rrallë të sëmundjes së quajtur Hipoplazia e lindur. Te kjo sëmundje koka e penisit është e forcuar drejtpërdrejt në kockë, për ç’shkak penisi nuk e ka pjesën e mesme.

Penisi më i madh i shtazëve në botë?

Kurora nuk i takon mbretit të kafshëve, luanit, por i takon balenës me gjatësi penisi prej tri metrash dhe gjerësi 30 cm! Ndërkaq, kali i Nilit dhe elefantët janë në vendin e dytë. /NGJYRA.COM/

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply