Peticioni UEFA

Mbi 110 mijë nënshkrime janë mbledhur deri tani në peticionin online, nëpërmjet të cilit do t’i kërkohet UEFA-s hetimi i Serbisë për dhunë dhe racizëm në ndeshjen Serbi-Shqipëri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply