Policia

Stacioni i Policisë në jug të Mitrovicës dhe ai në Obiliq kanë për drejtues invalidë të luftës me shkallë jo të ulët.Emrat e tyre janë listuar në listat e invalidëve të luftës të Zonës operative të Drenicës, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply