Restorant foleja – përjetimi më i mahnitshëm për turistët

Keni menduar ndonjëherë se çfarë do të ishte ndjenja sikur të ushqeheshit si zogjtë në fole? Epo, në Tajlandë nuk është nevoja të imagjinoni një gjë të tillë – sepse ju mund ta përjetoni atë.

Kur të vizitoni resortin ekologjik Soneva Kirl, në Tajlandë, dhe mendoni se ka ardhur koha për ushqim dhe relaks, atëherë – padyshim se duhet të përjetoni shërbimin në restorantin në formë të folesë, që është i ngritur afër 5 metra mbi tokë.

restorant foleja4

Platforma e tavolinave në këtë restorant është e vendosur në një lloj shporte në formë të folesë, që mbahet në ajër me ndihmën e litarëve, ndërsa kur keni nevojë për të rimbushur gotën tuaj të pijes atëherë, në shërbimin tuaj do të arrijë fluturimthi kamarieri, i lidhur me litar në kabllo mes drunjëve.

restorant foleja7

Sidoqoftë, çdo fjalë është e tepërt për të treguar përjetimin që ofron ky resort, andaj – në vijim ju sjellim disa fotografi për të parë këtë ndjenjë unike turistike. /NGJYRA.COM/

restorant foleja6 restorant foleja5 At the resort Soneva Kiri in Thailand you can dine on the top of the tree literally. restorant foleja1

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply