Samuel Zhbogar

Qeveria e Kosovës duhet të fokusohet në bujqësi, energji dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, në mënyrë që Kosova të dalë në rrugë të drejtë të zhvillimit ekonomik, ka thënë përfaqësuesi i BE-së, Samuel Zhbogar për Klan Kosova.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply