Tirana jo e mirë për të investuar

Kryeqytete e qytete të Maqedonisë, Serbisë, Kroacisë, Bosnjë Hercegovinës renditen në listën e vendeve të më të mira europiane për investime nga eficienca e kostos, ndërsa Shqipëria mungon, në një publikim të fundit të Financial Times, “Qytetet dhe rajonet e të ardhmes, 2016”.Për të realizuar renditen e investimeve të huaja direke, FT mbledh të dhëna nga 481 zona në shtetet evropiane (294 qytete, 148 rajone dhe 39 kompani partnere lokale) në pesë kategori: potenciali ekonomik, mjedisi i punës, eficienca e kostos, infrastruktura dhe klima e favorshme e biznesit, raporton Lapsi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply