VALA

Vala ka zyrtarizuar projektin 3G dhe 4G, duke mbuluar gjithë Kosovën me internet të shpejtë. Projekti ka kushtuar gati 35 milionë euro. Gjithashtu, është lansuar pakoja për të rinjtë “N’Trip” 2.99 euro, 2 gb internet, bisedë të pakufizuar dhe 500 SMS.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply