Varfëria

Kosova vazhdon të përballet me nivel të lartë të varfërisë. Vetëm për një muaj rreth 500 familje aplikojnë për herë të parë për asistencë sociale në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply