Veturat zyrtare

Bazuar në Projektbuxhetin e vitit 2015, më shumë se 5 milionë euro do të shpenzohen gjatë vitit 2015 vetëm për blerjen e veturave të reja për Kuvendin, Qeverinë, agjenci të pavarura, si dhe për komunat e Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply