12 çifte të famshme më të pasura në botë

I pasur dhe i famshëm janë dy fjalë që zakonisht shkojnë së bashku. Në përgjithësi, njerëzit e famshëm janë dhe të pasur – mirëpo, jo gjithëherë, të pasurit janë dhe të famshëm.

Sidoqoftë, nëse i kombinojmë këto dy fjalë, atëherë do të mund të sajonim lista të panumërta të çifteve të famshme që janë dhe të pasura. Megjithatë, ne kemi përzgjedhur 12 çifte të famshme që kryesojnë dukshëm këtë lloj të kategorizimit.

Natyrisht, këto lista ndryshojnë nga viti në vit, por ka dhe çifte – si Beyonce dhe Jay Z – që çdoherë janë të pozicionuar në dhjetëshën e artë.

Duhet të keni parasysh se në këto lista përfshihen çiftet ku të dy partnerët janë të famshëm dhe të pasur – ndërsa shuma e prezantuar është pasuria e tyre e përbashkët. /NGJYRA.COM/

12. Harrison Ford & Calista Flockhart – 234 milionë dollarë

Harrison Ford - Calista Flockhart

11. Will & Jada Smith – 260 milionë $

will-smith-jada

10. Barbra Streisand & James Brolin – 390 milionë $

Barbra Streisand - James Brolin

9. Tom Brady & Gisele Bundchen – 431 milionë $

Tom Brady - Gisele Bundchen

8. Angelina Jolie & Brad Pitt – 440 milionë $

brad-pitt-angelina-jolie

7. Tiger Woods & Lindsey Vonn – 603 milionë $

Tiger Woods - Lindsey Vonn

6. David & Victoria Beckham – 650 milionë $

David-Beckham-and-Victoria-Beckham

5. Jay-Z & Beyonce Knowles – 1.08 miliardë $

beyonce-jay-z

4. Janet Jackson & Wissam Al Mana – 1.15 miliardë $

Janet Jackson - Wissam Al Mana

3. Holly Valance & Nick Candy – 1.3 miliardë $

Holly Valance - Nick Candy

2. Steven Spielberg & Kate Capshaw – 3.52 miliardë $

Steven Spielberg - Kate Capshaw

1. Salma Hayek and Francois Pinault – 13.985 miliardë $ 

Salma Hayek - Francois Pinault

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply