10 femrat e famshme që përjetuan momentin Marilyn Monroe në publik

Të gjithë e dimë fare mirë se, ikona e bukurisë, Marilyn Monroe, ishte ajo që e bëri të famshëm imazhin e fluturimit të fundit në ajër dhe zbulimin e prapanicës.

Edhe femrat e famshme të ditëve të sotme, nuk janë kursyer nga imazhet e tilla – fundet apo fustanet e të cilave – era i ka zënë në “befasi”.

Që nga Jessica Alba, deri te Zonja e Parë e SHBA-ve, Michael Obama, apo dhe aktorja kosovare me famë botërore, Arta Dobroshi, edhe femrat e famshme kanë përjetuar çaste të tilla të “pakëndshme” në publik.

Sidoqoftë, ne kemi përzgjedhur 10 sosh – ndërsa “gojëkëqijtë” thonë se disa prej tyre me vetëdëshirë, respektivisht për shkak të famës, kanë krijuar skena të tilla. /NGJYRA.COM/

10. Michael Obama

fundi larte 0010

9. Madhuri Dixit

fundi larte 0009

8. Elizabeth Olsen

fundi larte 0008

7. Kate Upton

fundi larte 0007

6. Naturi Naughton

fundi larte 0006

5. Fransia Raisa

fundi larte 0005

4. Jessica Chastain

fundi larte 0004

3. Arta Dobroshi

fundi larte 03333

2. Jessica Alba

fundi larte 0002

1. Kim Kardashian

fundi larte 0001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply