10 femrat më të bukura gjatë vitit 2015

Thonë se – kur bëhet fjalë për partnerin e jetës – çdo mashkull e ka fatin e përcaktuar, dhe anasjelltas. Ndoshta, dhe është ashtu. Megjithatë, kur shohin femrat mahnitëse, është vështirë që ata të mos dëshirojnë që fati i tyre i jetës të jetë ndonjëra prej tyre – apo dhe, ndonjë e ngjashme.

Por, cilat janë ato femra që kanë mahnitur botën me pamjen e tyre gjatë vitit që po e lëmë pas? Falë një përzgjedhjeje që ka bërë MHM, nuk e kemi të vështirë t’ia qëllojmë.

Sipas kësaj top-liste, këto ishin, respektivisht janë, 10 femrat më të bukura në botë gjatë vitit 2015. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

10. Chrissy Teigen

bukuria femra 010

9.  Emily Ratajkowski  

bukuria femra 009

8. Adriana Lima

bukuria femra 008

7. Taylor Swift

bukuria femra 007

6. Naya Rivera

bukuria femra 006

5. Jessica Alba  

bukuria-femra-0050

4. Erin Heatherton

bukuria femra 004

3. Zoe Saldana

bukuria femra 003

2. Candice Swanepoel

bukuria femra 002

1. Charlotte McKinney

bukuria femra 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply