10 fluturimet më të gjata në botë

Kur udhëtoni 10 ose më shumë orë me aeroplan, e dini fare mirë se po udhëtoni drejt një destinacioni të largët. Nevojat ekonomike dhe sociale, kanë bërë që qytetet të lidhen mes tyre me linja të rregullta të trafikut ajror – pa marrë parasysh se në cilën pjesë të globit gjenden ato.

Avancimi teknologjik ka mundësuar udhëtimet  e tilla. Por, a e dini se cilat janë udhëtimet më të gjata në botë? Nëse jo, mësoni në vijim. /NGJYRA.COM/

Dubai – San Francisco

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë e 37 minuta

Distanca: 13.034 km

Dallas – Hong Kong

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë e 8 minuta

Distanca: 13.195 km

Abu Dabi – San Francisco

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë e 13 minuta

Distanca: 13.122 km

Dubai – Huston

Kohëzgjatja e fluturimit: 16 orë e 19 minuta

Distanca: 13.138 km

Xheda – Los Angeles

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë e 56 minuta

Distanca: 13.404 km

Dubai – Los Angeles

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë

Distanca: 13.413 km

Abu Dabi – Los Angeles

Kohëzgjatja e fluturimit: 15 orë e 39 minuta

Distanca: 13.497 km

Johanesburg – Atlanta

Kohëzgjatja e fluturimit: 16 orë e 35 minuta

Distanca: 13.597 km

Dallas – Sidnei

Kohëzgjatja e fluturimit: 16 orë

Distanca: 13.790 km

Dubai – Panama City

Kohëzgjatja e fluturimit: 17 orë e 35 minuta

Distanca: 13.808 km

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply