10 këngëtaret me të paguara gjatë vitit 2015

Për këngëtaret e famshme botërore milionat e dollarëve janë shndërruar në përvitshmëri. Çështja është vetëm se – cila prej tyre ka dalë më e suksesshme në inkasimin e këtyre milionëve?

Mos u brengosni, sepse edhe këtë gjë e dijmë fare mirë, falë punës së palodhshme të punëtorëve të Forbes-it.

Sipas Forbesit, këngëtarja që ka fituar më së paku para nga 10 më të paguara gjatë vitit 2015, ka shtuar pasurinë e saj për hiç më pak se 26 milionë dollarë.

Dhe, nëse shuma prej afër 30 milionë dollarëve është më e vogla, atëherë, sa është shuma më e madhe që ka fituar ndonjë këngëtare gjatë vitit që po e lëmë pas? Këtë gjë do ta kuptoni nga top lista që po ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

10. Rihanna: 26 milionë dollarë

Rihanna Performs At The O2 Arena - Loud Tour

9. Mariah Carey: 27 milionë $

Mariah Carey performs at the Idol Gives Back show at the Kodak theatre in Hollywood

8. Miranda Lambert: 28.5 milionë $

FILE PHOTO - Blake Shelton, Miranda Lambert Split After Four Years of Marriage

7. Jennifer Lopez: 28.5 milionë $

Actress-singer Jennifer Lopez performs d

6. Britney Spears: 31 milionë $

Britney Spears 006

5. Beyonce: 54.5 milionë $

Beyonce forbes 005

4. Lady Gaga: 59 milionë $

US-MUSIC-GRAMMY AWARDS-SHOW

3. Fleetwood Mac: 59.5 milionë $

Fleetwood Mac in Concert in Minneapolis, Minnesota

2. Taylor Swift: 80 milionë $

Taylor Swift 002

1. Katy Perry: 135 milionë $

Katy Perry 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply