10 shprehitë neveritëse që njerëzit i bëjnë në vende publike

Disa njerëz kanë shprehi vërtetë të këqija, të cilat i bëjnë madje dhe në publik. A bëni pjesë edhe ju në mesin e këtyre njerëzve? Atëherë, është koha të ndryshoni…

Pa mëdyshje, kruarja e hundës, respektivisht futja e gishtit në hundë, është një prej shprehive më të këqija që një person mund të bëjë në publik.

Që nga fëmijëria jemi ballafaquar me “fëmijë të çuditshëm” që fusnin gishtat në hundë – por, fatkeqësisht, kjo shprehi e njerëzve na përcjellë gjatë gjithë jetës, madje dhe te personat e vjetër.

Në vijim ju sjellim 10 shprehitë më të tmerrshme dhe me irrituese që njerëzit i bëjnë në publik: /NGJYRA.COM/

1. Përtypja e zëshme (me gojë të hapur)

ushqimi 0001111

2. Kafshimi i thonjve

thonjte shprehia 002

3. Kruarja e hundës

Royal Windsor Horse Show

4. Shkruarja e mesazheve në telefon gjatë ecjes

telefon ecje

5. Biseda e zëshme në telefon

telefon flas 001

6. Kërcitja e gishtave

gishta kercitja

7. Fryrja e balonave me çamçakëz  

balona camcakez 00122

8. Sharja  

sharja 000233

9. Manikyri  

prerja thonjve 00111

10. Zënia e hapësirës pa nevojë

banka parku01

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply