12 drurët më të veçantë në planetin tonë

Nganjëherë kur shikojmë peizazhet rreth nesh, sidomos kur vizitojmë ndonjë vend të largët, na duket sikur gjendemi në një vend të kopjuar nga faqet e ndonjë libri fantastiko-shkencor.

Një prej mënyrave më të cilat na befason bota e gjallë në planetin tonë, është ajo nëpërmjet drurëve, që paraqiten me forma dhe dukje nga më të pabesueshmet.

Në vijim ju sjellim 10 drurë më të çuditshëm por dhe më unikatë që gjenden në planetin e tokës. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

1. Druri në formë kërpudhe

druret vec 0001

Foto: pinterest

2. Druri fikus, Filipine

druret vec 0002

Foto: pinterest.com

3. Drurët mango nën ujë

druret vec 0003

Foto: © Noam Kortler

4. Druri baobab, Madagaskar

druret vec 0004

Foto: © Marsel Van Oosten

5. Druri selvi, liqeni Caddo

druret vec 0005

Foto: vintika.net

6. Druri visteria, Japoni

druret vec 0006

Foto: urloplandia.pl

7. Druri shishe, ishulli Socotra

druret vec 0007

Foto: pinterest.com

8. Druri i ylbertë i eukaliptit, Hauai

druret vec 0008

Foto: © jwilsonnorton

9. Druri i dragoit, ishulli Socotra

druret vec 0009

Foto: verbaliststravel.com

10. Pisha bristlecone — një prej drurëve më të vjetër në Tokë

druret vec 0010

Foto: pinterest.com

11. Druri quiver, Namibi

druret vec 0011

Foto: © Kayla Stevenson

12. Panja japoneze

druret vec 0012

Foto: © Lewis Carlyle

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply