20 fotografi që u shkatërruan (zbukuruan) nga prezenca e qenve

Në ditët e sotme gati të gjithë janë mësuar të realizojnë fotografi, të qëndrojnë në pozitën e duhur, të kapin momentin e duhur, etj. Megjithatë, jo gjithherë gjërat ecin ashu siç i kemi planifikuar, sidomos kur në afërsi kemi ndonjë qen.

Dëshminë për këtë gjë po ua sjellim në vijim, nëpërmjet një fotogalerie, ku do të shihni 20 fotografi që do të duhej të ishin kujtime të bukura familjare, miqësore, shoqërore, apo dhe individuale, por që janë “shkatërruar” (më mirë të themi zbukuruar) nga prezenca e papritur e qenve.

Duhet pranuar se këto fotografi nuk do ta kishin famën që kanë sot dhe nuk do të kujtoheshin aq shumë nga personazhet e fotografuara, po të mos ishte prezenca e papritur e qenve  të paftuar. /NGJYRA.COM/

qeni foto 001 qeni foto 007 qeni foto 008 qeni foto 003 qeni foto 004 qeni foto 005 qeni foto 006 qeni foto 013 qeni foto 012 qeni foto 015 qeni foto 019 qeni foto 020 qeni foto 018 qeni foto 017 qeni foto 016 qeni foto 010 qeni foto 009 qeni foto 014 qeni foto 002

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply