22 të famshëm që u janë nënshtruar kirurgjisë estetike

Kur flasim për kirurgjinë plastike/estetike dhe njerëzit e famshëm, menjëherë na shkon mendja të bukuroshet e Hollywoodit – ato që mahnisin botën mashkullore me pamjen e tyre. Megjithatë, gaboni shumë nëse mendoni se vetëm femrat VIP janë ato që iu nënshtrohen tretmaneve të tilla.

Në botën e të famshmëve meshkujt janë konkurrentë të denjë të gjinisë së bukur – kur është fjala për tretmanet kirurgjike-estetike.

Edhe meshkujt VIP e kanë kuptuar fare mirë se, të qëndrosh i famshëm do të thotë të jesh seksi, andaj edhe ata, sikurse koleget e tyre, nuk përtojnë të shpenzojnë qindra-mijëra dollarë për kirurgji estetike – dhe të përpiqen që sado pak të ndalin procesin e plakjes së tyre.

Në vijim ju sjellim emrat e meshkujve të famshëm të cilët u janë nënshtruar kirurgjisë estetike – e të cilët e kanë pranuar vetë një fakt të tillë – apo ai fakt është zbuluar nga mediat. Fatkeqësisht, disave prej tyre, mu sikurse dhe te femrat VIP, kirurgjia estetike më shumë u ka sjellë dëm se dobi./NGJYRA.COM/

22. Mickey Rourke

estet mashk vip 00022

21. Gene Simmons

estet mashk vip 00021

20. Kenny Rogers

estet mashk vip 00020

19. Sylvester Stallone

estet mashk vip 00019

18. Paul Stanley

estet mashk vip 00018

17. Wayne Newton

estet mashk vip 00017

16. Simon Cowell

estet mashk vip 00016

15. Barry Manilow

estet mashk vip 00015

14. Ray Liotta

estet mashk vip 00014

13. Jermaine Jackson

estet mashk vip 00013

12. Enrique Iglesias

estet mashk vip 00012

11. Jean Claude Van Damme

estet mashk vip 00011

10. Burt Reynolds

estet mashk vip 00010

9. Steven Tyler

estet mashk vip 00009

8. Howard Stern

estet mashk vip 00008

7. Michael Douglas

estet mashk vip 00007

6. Carrot Top

estet mashk vip 00006

5. George Clooney

estet mashk vip 00005

4. Dwayne “The Rock” Johnson

estet mashk vip 00004

3. Clay Aiken

estet mashk vip 00003

2. Axl Rose

estet mashk vip 00002

1. LL Cool Jay

estet mashk vip 00001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply