22 uniforma shkollore nga pjesë të ndryshme të botës

Uniformat shkollore janë element qenësor i sistemit të edukimit në shumë pjesë të botës, ndërsa pamja e tyre zakonisht tregon kulturën dhe traditat e një rajoni apo shteti të caktuar.

Është interesant fakti se, uniformat shkollore, edhe pse janë të dedikuara për mosha të caktuara të nxënësve, dallojnë shumë nga rajoni në rajon, apo nga një shtet në një shtet tjetër.

Për të parë se çfarë është dallimi mes uniformave të nxënësve, ju sjellim në vijim 22 të tilla, e që vijnë nga të katër anët e botës. /NGJYRA.COM/

Indonezi

uniforma shk 0001

Ugandë

uniforma shk 0002

Abu Dabi

uniforma shk 0003

Tonga

uniforma shk 0005

Kubë

uniforma shk 0007

Australi

uniforma shk 0008

Haiti

uniforma shk 0010

Nepal

uniforma shk 0011

Bolivi

uniforma shk 0012

Indi

uniforma shk 0013

Japoni

uniforma shk 0014

Malajzi

uniforma shk 0015

Sri Lankë

uniforma shk 0016

Afrikë e Jugut

uniforma shk 0017

Spanjë

uniforma shk 0023

Tajvan

uniforma shk 0027

Nigeri

uniforma shk 0020

Korea Veriore

uniforma shk 0021

Kinë

uniforma shk 0019

Mianmar

uniforma shk 0024

Keni

uniforma shk 0025

Angli

uniforma shk 0026

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply