25 momentet më qesharake nga bota e futbollit

Shpeshherë na ka rastisur të dëgjojmë për futbollistët kulminantë botëror që më shumë duken si modelë se sa si sportistë. Ata ngasin makinat më të shtrenjta në botë, vishen sipas modës së fundit, kanë stile moderne të flokëve… Megjithatë, ekziston edhe ana tjetër e medaljes.

Në vijim ju sjellim 25 momentet më qesharake të futbollistëve të spikatur që janë kapur nëpërmjet objektivit të foto-aparateve dhe kamerave. Ata duken si mos më keq, qesharak, në siklet, të mërzitur madje dhe ‘budallenj’.

Për më shumë shikojeni foto-galerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

futbollisti moment25 futbollisti moment24 futbollisti moment23 futbollisti moment22 futbollisti moment21 futbollisti moment20 futbollisti moment19 futbollisti moment18 futbollisti moment17 futbollisti moment16 futbollisti moment15 futbollisti moment14 futbollisti moment13 futbollisti moment12 futbollisti moment11 futbollisti moment10 futbollisti moment9 futbollisti moment8 futbollisti moment7 futbollisti moment6 futbollisti moment5 futbollisti moment4 futbollisti moment3 futbollisti moment2 futbollisti moment1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply