32 femra të famshme pa grim – sa të bukura aq dhe dëshpëruese

Pa dyshim se femrat janë të bukura – andaj dhe quhen, gjinia e bukur. Megjithatë, duhet pranuar se grimi i bën ato edhe më të bukura – sidomos grimi profesional. E këtij lloji të grimit/makiazhit të shtrenjtë, i nënshtrohen sidomos femrat e famshme… Andaj, nuk është për t’u befasuar që ato, që të gjitha, duken vërtetë të bukura dhe joshëse…

Por, çka mendoni, si duken ato në realitet – respektivisht, pa grim, dhe pa fotografi të përpunuara në Photoshop?

Disa tashmë i kemi prezantuar, apo dhe mund t’i keni parë në media tjera. Megjithatë, për ju kemi bërë një listë të gjatë të femrave të famshme, që janë kapur nga syri i kamerave dhe foto-aparateve, me dukje krejtësisht natyrale.

Çfarë të themi, disa edhe ashtu duken të bukura, disa më pak të bukura, ndërkaq, pamja e një numri të tyre – mund të themi pa frikë – lë shumë për të dëshiruar.

Sidoqoftë, vlerësojini ju vetë në bazë të foto-galerisë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

32 – Uma Thurman

032 make up

31 – Katy Perry

031 make up

30 – Faith Hill

030 make up

29 – Amanda Seyfried

029 make up

28 – AnnaLynne McCord

028 make up

27 – Kerry Washington

027 make up

26 – Sharon Stone

026 make up

25 – Pamela Anderson

025 make up

24 – Jennifer Lawrence

024 make up

23 – Madonna

023 make up

22 – Kelly Osbourne

022 make up

21 – Eva Longoria

021 make up

20 – Nicollette Sheridan

020 make up

19 – Mila Kunis

019 make up

18 – Hilary Duff

018 make up

17 – Gwyneth Paltrow

017  make up

16 – Beyonce

016  make up

15 – Tyra Banks

015  make up

14 – Katie Couric

014  make up

13 – Katherine Heigl

013  make up

12 – Lady Gaga

012  make up

11 – Nicole Richie

011  make up

10 – Kathy Griffin

010 make up

9 – Khloe Kardashian

009 make up

8 – Anne Hathaway

008 make up

7 – Snooki

007 make up

6 – Mila Jovovich

006 make up

5 – Kim Kardashian

005 make up

4 – Demi Lovato

004 make up

3 – Maria Shriver

003 make up

2 – Katie Holmes

002 make up

1 – Sofia Vergara

001 make up

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply