7 VIP-at që kanë hequr dorë nga fama

Si publik që jemi, shumica prej nesh dëshirojmë të kemi një jetë me të gjitha të mirat, mu sikur paraqiten ta kenë atë të famshmit nëpër botë. Por, jo të gjithë ata e duan një jetë të tillë – dhe është interesante të shohësh të famshëm që kanë hequr dorë nga fama për një jetë të qetë.

Disa prej tyre kanë hequr dorë përgjithmonë nga të qenit në qendër të vëmendjes, e disa përkohësisht – por, që të gjithë e pranojnë se të qenit në sy të botës është vërtetë stresuese.

Këta VIP-a që kanë hequr dorë nga fama kanë vendosur t’i përkushtohen vetes dhe familjeve të tyre, por kjo ka ardhur porsa ata kanë prekur majat e suksesit dhe kanë fituar pasuri të majme. /©NGJYRA.COM /

T’i shohim se kush janë ata:

fama meg

Meg Ryan

fama lily

Lily Allen

fama sir

Sir Sean Connery

fama mara

Mara Wilson

fama harrison

Harrison Ford

fama dylan

Dylan dhe Cole Sprouse

fama elizabeth

Elizabeth Hurley

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply