A janë këta përtacët më të mëdhenj në botë?

Të gjithë jemi përtacë herë pas here në jetë. Nganjëherë përtojmë të gatuajmë ushqim për drekë – dhe, për shkak të dembelisë – blejmë ushqim të gatshëm apo përfundojmë në restorant. Nganjëherë përtojmë të nxjerrim bërllokun nga shtëpia sepse na duket sikur punë tepër e rëndë…. Megjithatë, do të pajtoheni, që pak përtacëri nuk është gjë e dëmshme në jetë – derisa ajo të mos kalojë në shprehi…

Në vijim ju sjellim një fotogaleri të njerëzve që kanë shkuar tepër larg me përtacërinë e tyre dhe që mendohet të jenë shembujt më unikë dhe më qesharak të dembelisë njerëzore. Se për çfarë bëhet fjalë, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

pertac001 pertac002 pertac003 pertac004 pertac005 pertac006 pertac007 pertac008 pertac009 pertac010 pertac011 pertac012 pertac013 pertac014 pertac015 pertac016 pertac017 pertac018 pertac019 pertac020 pertac021 pertac022 pertac023 pertac024

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply