Administrata Publike

Komisioni Evropian në raportet e Progresit për Kosovën ka kërkuar të bëhen reforma në Administratën Publike, pasi është thënë se administrata nuk përmbush standarde dhe është e mbingarkuar. Reforma në këtë sektor është edhe kusht për liberalizimin e vizave.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply