Aleksandër Jabllanoviq

Ministri për Kthim dhe Komunitete, Aleksandër Jabllanoviq, ofendoi rëndë protestuesit e djeshëm në Gjakovë, pasi i quajti egërsira! Përpos kësaj, Jabllanoviq, sa herë që po iu drejtohet medieve, Republikës së Kosovës i referohet si Kosovë e Metohi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply