Aleksander Vucic

Kanë zhgënjyer pritshmëritë e shefit të qeverisë serbe Aleksandër Vucic, ambasadorët e Kuintit në takimin e thirrur prej tij. Ambasadorët kanë dalë me një deklaratë të përbashkët se pavarësisht provokimit të Ramës, vizita konsiderohet historike dhe një hap domethënës në bashkëpunimin dhe qendrueshmërinë në rajon.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply