Angela Merkel

Berlini i ka vënë 11 kushte Serbisë për hapjen e kapitujve dhe vazhdimin e negociatave me Bashkimin Evropian, shkruan gazeta serbe Novosti, ndër to edhe njohja e pasaportës së Republikës së Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply