Art mbresëlënës me ngjyra druri

Morgan Davidson, një 22-vjeçare nga kolegji Ringling, në SHBA, është artiste jashtëzakonisht e talentuar. Duke shfrytëzuar vetëm ngjyrat e drurit ajo ka krijuar piktura të bukura dhe të papërsëritshme.

Morgan vizatimin e ka pasion, ndërsa veprat e saj kryesisht prekin  temat që lidhen me natyrën, modën por dhe portretet.

Po ashtu, ajo është e veçantë në stilin e saj. Përderisa pikturat e shumicës së artistëve që punojnë me ngjyra lapsi apo vetëm me laps dominohen nga ngjyrat e errëta – veprat e Morganit janë përplot kolorit, andaj janë më realiste, interesante dhe mbresëlënëse.

Në vijim ju sjellim disa vepra të bukura të krijuara nga Morgan. /NGJYRA.COM/

Morgan Davidson 013 Morgan Davidson 001 Morgan Davidson 011 Morgan Davidson 005 Morgan Davidson 007 Morgan Davidson 017 Morgan Davidson 002 Morgan Davidson 006 Morgan Davidson 004 Morgan Davidson 012 Morgan Davidson 014 Morgan Davidson 003 Morgan Davidson 008 Morgan Davidson 009 Morgan Davidson 015 Morgan Davidson 018

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply