Arti i vezëve – i bukur dhe argëtues, njëkohësisht!

Kush thotë që vezët janë vetëm një ushqim i thjeshtë? Vezët mund të shërbëjnë për mrekulli edhe si objekt arti për njerëzit e talentuar.

Këto vepra artistike që do t’ju prezantojmë sot, janë krijuar nga artistët kreativë – të cilët kanë shfrytëzuar vezët për të krijuar art të thjeshtë por, të bukur dhe argëtues, njëkohësisht.

Arti në vezë, respektivisht fotografia e vezëve, është një lloj i veçantë i artit, që mbahet në mend për një kohë të gjatë. Ndërsa, ne jemi të sigurt që do t’ju pëlqejë edhe juve – andaj kënaquni me fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

vezet art 0001 vezet art 0002 vezet art 0003 vezet art 0004 vezet art 0005 vezet art 0006 vezet art 0007 vezet art 0009 vezet art 0010 vezet art 0011 vezet art 0012 vezet art 0013 vezet art 0014 vezet art 0015 vezet art 0016 vezet art 0017 vezet art 0018 vezet art 0019 vezet art 0020 vezet art 0021 vezet art 0022 vezet art 0023 vezet art 0024 vezet art 0025 vezet art 0026 vezet art 0027 vezet art 0028 vezet art 0029 vezet art 0030 vezet art 0031 vezet art 0032 vezet art 0033

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply